Home » DIY – holder til Sony Xperia Z3 Compact Tablet

DIY – holder til Sony Xperia Z3 Compact Tablet

holder til sony xperia z3 compact tablet og beats by dre

Så er der nyt til alle krea-typerne! Jeg har fundet på en superduper smart måde at lave sin helt egen holder til din tablet. I denne her guide har jeg lavet den til en Sony Xperia Z3 Compact Tablet.

Det du skal bruge er:

  • to håndvægte (jeg brugte dem fra Tiger – som regel har man nogle liggende, som man købte med gode intentioner, men egentlig aldrig rigtig får brugt mere)

sony xperia z3 compact tablet og håndvægte
Fremgangsmåde:

  • Læg den ene håndvægt ned
  • Stil den anden håndvægt op (Det er vigtigt, at der ikke er for langt imellem dem – jeg placerede dem ret tæt på hinanden, men det kommer også meget an på, hvilken vinkel man gerne vil have sin tablet i, når man skal kigge på den)
  • Placer den lange side af din tablet (eller den korte – igen kommer det an på, hvordan du gerne vil have den til at stå. Jeg satte den på langs, fordi jeg skulle se Danmark har talent på TV2 Play) på den håndvægt, der ligger ned, og få den til at læne sig op af den håndvægt, der står op

Jeg håber, I kunne bruge guiden :)

holder til sony xperia z3 compact tablet

holder til sony xperia z3 compact tablet bagfra

  • Følg mig:

(Visited 178 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *