Home » Find fem fejl

Find fem fejl

2015-02-15-13.16.43

Faktisk er der langt mere end bare fem fejl. Første fejl er, at jeg overhovedet er gået igang med et broderiprojekt, der er så omfattende, at mønstret er trykt på et ark A3-papir, og at motivet består af næsten 30 forskellige farver, hvoraf størstedelen er grønne nuancer.

Anden fejl er så, at der mangler en række bestående af to, ja to, sølle korssting som min hjerne åbenbart ikke mente, var værd at tage med. Men det er de altså. Så nu bruger jeg lige søndagen på at sprætte en times arbejde op. Nej, undskyld, det er naturligvis ikke arbejde, det er pissehamrende afslappende at lave håndarbejde..

Men som I kan se, er det åbenbart det eneste jeg bedriver mine ikke særlig rock and roll-agtige weekender med.

  • Følg mig:

(Visited 108 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *