Home » Hvad siger sjællændere, som jeg kan drille dem med?

Hvad siger sjællændere, som jeg kan drille dem med?

På mit arbejde bliver jeg drillet af de andre voksne (der ikke er fra Jylland), fordi jeg siger “fylde år” i stedet for “har fødselsdag”, hvilket åbenbart er håbløst gammeldags?! Det eneste min medjyde af en kollega og jeg har fundet på at drille tilbage med er, at alle fra Sjælland siger “bidler” i stedet for “billeder”, og hvis man hedder Maria på Sjælland, hedder man MaRIa. Desværre arbejder der ikke nogen på kontoret, der hedder hverken Maria eller MaRIa..

Så hjælp mig lige! Hvad siger sjællændere, som de ikke selv ved er totalt åndssvagt, ligesom jeg ikke var klar over, at jeg lyder som en 80-årig, når jeg siger, at jeg fylder år? Hva’?

via GIPHY

  • Følg mig:

(Visited 171 times, 1 visits today)

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *