Home » Juhu / vræl – ny computer

Juhu / vræl – ny computer

chromebook-family

Jeg eeelsker at kigge på nye dimser og jeg eeelsker at få nye dimser. Men når den nye dims er en computer, så er det tit noget med, at man skal bruge virkelig mange penge. Det er iøvrigt også første gang i mit liv, at jeg ikke har brug-brug for en computer, fordi jeg ikke har brug for at skrive opgaver eller brug for at skrive en jobansøgning. Det er kun til gak og løjer.

Men hør, sig mig, har du ikke en computer?

– Jo, det har jeg. Men den er træt og går spontant kold flere gange om ugen, og touch pad’en spasser totalt ud dagligt. Derudover overdøver blæseren den meget store vej, jeg bor lige ud til. Suuuuuuuuuuuuuuuuus.

Hallo, du har 800 tablets, kan du ikke nøjes med sådan en?

– Joooo, tablets er awesome til surfen rundt, men jeg vil jo ligesom gerne kunne have noget at skrive på også, ik’? Et eksternt tastatur er ligesom ikke nok, nå.

Du skal sgu da have en Mac så! Maaa’ac! Maaa’ac! Maaa’ac!

– Det tror jeg så ikke lige, ved I overhovedet hvad den slags koster?! Der er jeg sgu for nærig.

Nå.. hvad skal du så have?

– Sgu da en Chromebook! De er billige og er bygget til bare at være på internettet! Ja tak!

Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvilken jeg vil have. Hagen ved dem er nemlig, at der er en hage ved alle dem, der er blevet lavet indtil videre.. nå ja, og så er jeg verdens dårligste til at tage beslutninger.

  • Følg mig:

(Visited 197 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *