Home » Mit mindst likede billede på Instagram

Mit mindst likede billede på Instagram

B I L L E D T E K S T – Er jeg mega kreativ nu? God weekend derude #undskyld #tgif #fuckoff #gakogløjer

Et billede slået op af Anne Mette Beck (@aaannemette) den

Okay, måske er både billede og billedtekst enormt flabet, men jeg har sgu da brugt filter og alt muligt? På web kan man desværre ikke se alle de fine emoticons jeg havde udvalgt til at underbygge billedet. HVORFOR er der kun syv, der har liket denne her sovemaske(?) Hvad hedder det overhovedet? Jeg mangler klart et hashtag for hvad end sådan en der hedder. Der er i øvrigt også både hunde og katte i baggrunden, det plejer at give pote.

Og ja ja, nogle af mine mere tvivlsomme forsøg på at bruge Instagram lige i starten var nok heller ikke voldsomt populære. Men come on, SYV sølle likes? (Jer der har liket er naturligvis ikke sølle, I er awesome).

(Visited 258 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *