Home » Planter er the shit

Planter er the shit

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg læser enormt mange blogs. Og med læser, mener jeg naturligvis, at jeg som regel bare ser billederne og klikker videre. Det er dog rigeligt til stadig at vide, hvad der ligesom rører sig derude, og planter er det vildeste pis. Der er for eksempel den der store med huller i bladene, der vist er ret dyr. Så er der kaktusser (jeg har selv to!), der giver et meget urbant look, for ikke at nævne sukkulenter! Omg, sukkulenter! Jeg er helt sikker på, at bregner også bliver vilde i 2015, jeg har i hvert fald taget mig selv i nærmest manisk at kigge efter dem, hver gang jeg er cyklet forbi en blomsterbutik.

Ligesom indlægget jeg faldt over, der viste hvordan man kan style sit halstørklæde, findes der også enormt mange guides til, hvordan du kan indrette dit hjem mad planter. Jeg kan anbefale at sætte dem på en plan overflade i en vandtæt beholder.

Den sejeste af alle planter er dog utvivlsomt ham her! Cool-fucking-ness!

(Visited 141 times, 1 visits today)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *